Voor de beste eet ervaring

We hebben een leuk team van Mexicanen en Nederlanders die voor jullie klaar staan! 

 

Ons team

Voor een lach op je gezicht

Het is een klein, gepassioneerd team die zal zorgen voor een fantastische Mexicaanse ervaring. Onze chefs zullen met veel passie en zorg authentiek Mexicaanse gerechten voor de gasten bereiden. De barman kan een aantal fantastische cocktails mixen met tequila of mezcal als basis. De bediening staat klaar om onze gasten een zorgeloze en onvergetelijke ervaring te bieden. Probeer onze guacamole eens, we bereiden het aan de tafel! 

“Para una sonrisa en la cara”
Het team

Authentiek

Echte Mexicaanse cuisine

De keuken van de Azteken was grotendeels op maïs gebaseerd. Daarnaast gebruikten zij ingrediënten zoals bonen, aardappelen, chilipeper, papaja’s en ananas.

Toen de Spaanse veroveraars in het Aztekenrijk arriveerden brachten zij hun eigen gerechten en ingrediënten mee. In het begin kwamen veel van deze kolonisten uit Andalusië waardoor ook de Moorse invloed in de te gebruiken kruiden herkenbaar is. Na verloop van tijd werden beide culinaire keukens gecombineerd zodat de Mexicaanse keuken ontstond. Chocolade stamt ook uit de Meso-Amerikaanse keuken en heeft zich na de komst van de Spanjaarden over de wereld verspreid.

Top Skills

Creatieve chefs

behendig barpersoneel

Bij Once heeft iedereen zo zijn eigen skills. De meester chefs in de keuken. Once eigen cocktailmaker en de mensen in de bediening met hun mad social skills. Kom gauw langs om het zelf te ervaren!